اعلام جزئیات مالیات اصناف و مالیات مقطوع برخی مشاغل

به گزارش مجله پریها، به گزارش خبرنگاران، سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف ایران در مورد مالیات سال 1399 مشاغل صنفی گفت: اصولاً معین مالیات با دو روش امکان پذیر است، که یک روش معین مالیات با ابراز و اظهار کردن میزان درآمد یا به عبارتی ماده 97 قانون مالیات ها و تسلیم اظهارنامه است که این ظرفیت همواره وجود دارد.

اعلام جزئیات مالیات اصناف و مالیات مقطوع برخی مشاغل

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

وی با بیان اینکه بعضی از صنوف می پرسند به دلیل اینکه در شرایط کرونا فعالیتی نداشتند یا اساسا تعطیل بوده اند مانند تالارها که بعضاً تا اواسط ماه پیش هم تعطیل بودند؛ بایستی معاف از اقتصادیات بشوند؟ گفت: یکی از راهکارهای استفاده از معافیت این است که اگر صنوف فعالیتی نداشتند، باید اظهارنامه بدهند که بر اساس اظهارنامه، رسیدگی شود به چه میزان اقتصادیات تعیین شود و اینکه چه فعالیت داشته باشند یا نداشته باشند، تعیین اقتصادیات راستا خودش را طی می کند.

ممبینی افزود: یکی از ظرفیت هایی که همواره برای بعضی از مشاغل بند ج وجود داشته است؛ استفاده از تبصره ماده 100 بود که در سال 98 با استفاده از تبصره ماده 100، تعداد زیادی از واحدهای صنفی مشارکت کردند و به طور نسبی اظهار رضایت نیز داشتند. امسال نیز اگر 30 برابر معافیت لحاظ می شد، به دلیل تورمی که به قیمت کالاها و خدمات وارد شده بود، تعدادی از مودیان نمی توانستند از این ظرفیت به طور کامل و موثر استفاده کنند، بنابراین از ابتدا درخواست اصلاح این ضریب را داشتیم.

وی افزود: درخواست اولیه اتاق اصناف ایران 60 برابر بود که نهایتا پیروز شدیم که 45 برابر، مصوبه را از ستاد ملی کرونا بگیریم. بنابراین کسانی که درآمد ابرازی شان، زیر 45 برابر معافیت هست می توانند از مزایای تبصره استفاده کنند.

رئیس اتاق اصناف ایران شرح داد: تبصره ماده 100 نیز با تغییراتی همراه بوده که امسال در بند اول آن ضرایب کسانی که تا سه میلیون تومان اقتصادیات سال قبل آنها بوده بدون هر گونه افزایشی نسبت به اقتصادیات سال قبل شان می توانند اقتصادیات را پرداخت کنند.

مشروح این خبر را در سایت اتاق اصناف بخوانید.

جزئیات تعیین اقتصادیات مقطوع برای بعضی مشاغل

همچنین رئیس کل سازمان امور اقتصادیاتی کشور به منظور تکریم مودیان و تسهیل وصول اقتصادیات، برای بعضی صاحبان مشاغل بابت عملکرد سال 1399، اقتصادیات مقطوع تعیین کرد.

امید علی پارسا با صدور دستورالعمل شماره 200/1400/511 مورخ 1400/03/17 و همچنین دستورالعمل شماره 200/15161/د مورخ 1400/03/18، ضمن اعلام مشمولین تبصره ماده (100) قانون اقتصادیات های مستقیم جهت برخورداری از تسهیلات اقتصادیات مقطوع عملکرد سال 1399، نحوه تعیین اقتصادیات مقطوع و پرداخت آن را نیز تشریح کرد.

چزئیات این بخشنامه را در ایسنا بخوانید.

آخرین اخبار اقتصادی را از کانال تلگرام خبرنگاران دنبال کنید.

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 6 تیر 1400 بروزرسانی: 27 آذر 1400 گردآورنده: pariha.com شناسه مطلب: 4213

به "اعلام جزئیات مالیات اصناف و مالیات مقطوع برخی مشاغل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعلام جزئیات مالیات اصناف و مالیات مقطوع برخی مشاغل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید