آمریکا 6 نفتکش را به دلیل تحریم های ونزوئلا در فهرست سیاه قرار داد
به گزارش مجله پریها، دولت ترامپ 6 فروند نفتکش را که در حمل و نقل نفت ونزوئلا به کوبا مشارکت داشته اند، در فهرست سیاه تحریم ها قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رویترز، در تازه ترین اقدام کاخ سفید برای تشدید فشار علیه کوبا با هدف قطع حمایت از دولت نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا، دولت ترامپ 6 فروند نفتکش را که در انتقال محموله های نفتی ونزوئلا به کوبا مشارکت داشته اند، تحریم کرد.
بر اساس این گزارش، 6 فروند نفتکشی که در فهرست سیاه تحریم های آمریکا قرار گرفته است، متعلق به شرکت نفت دولتی ونزوئلا است. این مطلب را وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام نموده است.
جاستین موزینیچ معاون وزیر خزانه داری آمریکا در این باره گفت: کوبا و رژیم مادورو به کوشش برای دور زدن تحریم ها ادامه می دهند، آن هم به وسیله تغییر دادن نام کشتی ها و نفتکش ها و تسهیل انتقال نفت از ونزوئلا به کوبا. ایالات متحده به اتخاذ اقدامات لازم برای حمایت از مردم ونزوئلا ادامه خواهد داد.
آمریکا و بیش از 50 کشور دیگر خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا را به عنوان رئیس جمهور موقت این کشور به رسمیت شناخته و خواهان کناره گیری مادورو از قدرت شده اند.
منبع: خبرگزاری تسنیم