هوش مصنوعی خستگی کارمندان را می گیرد
به گزارش مجله پریها، طراحان آلمانی قصد دارند برای کاهش خستگی کارمندان و افزایش کارآیی آنها، ادارات را به هوش مصنوعی مجهز نمایند.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از دیلی میل، شاید کارمندان در آینده برای ورود به دفتر خود، احتیاجی به کلید نداشته باشند. ادارات آینده که نخستین مدل آزمایشی آنها سال جاری در برلین رونمایی می گردد، می توانند به افزایش سلامت کارمندان و به حداقل رساندن زمان های خستگی یاری نمایند.
تلفن همراه هوشمند کارمندان می تواند آنها را به محل کار جدید راهنمایی کند. از آنجا که کارمندان، میز کار ثابتی ندارند، شاید در کنار تلفن همراه، به استفاده از دستیارهای صوتی هم احتیاج داشته باشند.
پژوهش ها نشان می هند کارمندانی که محیط کاری آنها از نظر هوا، سر و صدا و رطوبت، شرایط خوبی دارد، عملکرد بهتری دارند و سطح کارآیی آنها با کسانی که در ادارات قدیمی کار می نمایند، متفاوت است. سازندگان، هوش مصنوعی را به کار گرفته اند تا با تغییر نحوه و محل کار توسط این فناوری، کارآیی و راحتی کارمندان را افزایش دهند.
از آنجا که برلین، یک شهر تجاری به شمار می رود و شرکت ها و استارتاپ های بسیاری را در خود جای داده است، ظرفیت کافی را برای اجرای این طرح خواهد داشت. افزایش اجاره ها موجب گردیده میزان فضاهای اداری خالی، به 1.5 درصد برسد و این شهر را به مکانی ایده آل برای طراحان فضاهای اداری جدید تبدیل کند.
بسیاری از صاحبان املاک در برلین، برای به کارگیری چندین پروژه هوشمند اداری اقدام نموده اند. رشد سریع استارتاپ های مربوط به تجارت الکترونیک از جمله زالاندو(Zalando) و دلیوری هیرو(Delivery Hero)، تقاضا را برای فضاهای اداری در پایتخت آلمان افزایش داده است. در حال حاضر در برلین، دو اداره هوشمند در حال ساخت هستند.
مارتین رودک(Martin Rodeck)، مدیرعامل اجرایی شرکت EDGE Technologies در آلمان گفت: این فضاهای جدید، مکان های مناسبی برای کار کردن خواهند بود.
استارتاپ زالاندو برای ساده تر شدن کار و برطرف استرس های محیط کاری، قصد دارد از این فناوری هوشمند استفاده کند. ریموند پاتزمن(Raimund Paetzmann)، معاون زالاندو گفت: نکته مهم در مورد این پروژه این است که محیط کاری مناسبی برای همه کارمندان فراهم می نماید.
در این طرح جدید، ادارات به شبکه ای از حسگرها مجهز می شوند که می توانند همه موارد مورد احتیاج از جمله دما، نور، رطوبت و دی اکسید کربن محیط را اندازه گیری نمایند و آنها را به یک پلتفرم فضای ابری بفرستند.
این فناوری موسوم به برین(brain)، مبتنی بر نرم افزاری که داده های دریافت گردیده را تحلیل و به بهینه سازی نحوه ساخت ساختمان یاری می نماید. برای مثال اگر بخشی از ساختمان خالی باشد، چراغ ها و سیستم های گرمایشی، خاموش می شوند و در صورت شلوغ شدن اتاق ها، سیستم، اکسیژن بیشتری را در محیط پخش می نماید.
کاربران می توانند با یاری اپلیکیشنی که روی تلفن همراه آنها نصب می گردد، به ساختمان دسترسی داشته باشند. این اپلیکیشن، از برنامه کارمندان مطلع است و محل نشستن آنها را در ملاقات ها پیشنهاد دهد. همچنین، کارمندان می توانند از این اپلیکیشن برای رزرو اتاق های ملاقات، سفارش غذا و راهنمایی شدن به ساختمان استفاده نمایند.
در ادارات هوشمند، مسائل متداولی مانند تمام شدن کاغذ چاپگر یا پیدا نکردن یک همکار وجود نخواهند داشت؛ زیرا نرم افزار می تواند همه موضوعات مهم را به مدیریت ساختمان هشدار دهد.
با استفاده از این فناوری، امکان ردیابی و مشخص موقعیت کارمندان، برای همکاران و روسای آنها فراهم می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا