خواص برگ انگور که باید بدانید

به گزارش مجله پریها، زمانی که صحبت از فواید برگ انگور به میان می آید، اولین چیزی که به فکر می رسد خاصیت جلوگیری از کم خونی است. زیرا همانطور که اشاره شد این محصول طبیعی سرشار از آهن است...

خواص برگ انگور که باید بدانید

خبرنگاران - برگ انگور که در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، به صورت تازه از درخت انگور چیده و با مخلوطی از گوشت، برنج و انواع ادویه ها پر می گردد. ترکیب حاصل در نهایت آب پز یا بخار پز شده و بدین ترتیب برگ انگور پر شده به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا در نقاط مختلف سرو می گردد.

برگ های انگور میانه تا بزرگ، قلبی شکل و دارای لبه های متعدد هستند. برگها ظاهری صاف دارند و در الگویی متناوب با لبه های دندانه دار و نوک تیز در هر لوب رشد می نمایند. صدها سال است که از برگ انگور برای تهیه غذاهای مدیترانه ای استفاده می گردد و تعیین شده که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی متنوع است. برای نمونه برگ انگور قرمز به بهبود شرایط مرتبط با گردش خون ضعیف مانند واریس و علائم مربوط به آن کمک می نماید. بعلاوه برای درمان اسهال، سندرم خستگی مزمن، خونریزی، اسهال و تسکین زخم نیز کاربرد دارد.

محتوای تغذیه ای برگ انگور

برگ های انگور حاوی میزان زیادی آهن هستند که نقش مهمی در تشکیل هموگلوبین در گلبول های قرمز خون دارد. برگ این درخت بعلاوه سطوح بالایی از ویتامین C را در خود جای داده که جذب مواد معدنی همانند آهن را افزایش می دهد و در صورت مصرف منظم خطر کم خونی را به حداقل می رساند.

برگ انگور در واقع یک ماده غذایی است که به علت در اختیار داشتن ویتامین A از سلامت چشم محافظت می نماید. از طرفی دیگر اگر به طور منظم مصرف گردد به لطف روی موجود در ترکیب خود از سلامت روده ها نیز محافظت خواهد نمود. برگ درخت انگور که جایگاه مهمی در درمان آفت های دهانی دارد، در برطرف بوی بد دهان نیز موثر واقع شده است. اگر به طور روزانه اقدام به مصرف آن کنیم، کاهش وزن خود را با برگ انگور تضمین خواهیم کرد.

زمانی که صحبت از فواید برگ انگور به میان می آید، اولین چیزی که به فکر می رسد خاصیت جلوگیری از کم خونی است. زیرا همانطور که اشاره شد این محصول طبیعی سرشار از آهن است.

آهن نقش مهمی در تشکیل هموگلوبین در گلبول های قرمز دارد. اگر این اثر به وسیله ویتامین C پشتیبانی گردد که به جذب آهن نیز کمک می نماید، در پیشگیری از کم خونی مفید محسوب می گردد. برگ انگور حاوی ماده معدنی روی است که می تواند از مخاط روده محافظت و آن را ترمیم کند.

به این ترتیب در صورت اسهال و آسیب مخاطی به بهبود سریع روده کمک خواهد رساند. برگ انگور بعلاوه به تسکین سردرد کمک می نماید. به منظور بهره مندی از این خواص می توان چند برگ درخت انگور را به مدت 15 دقیقه در آب جوشاند و آن را نوشید.

مواد مغذی اصلی برگ انگور شامل موارد زیر هستند:

- ویتامین آ (27.57 درصد)

- منگنز (17.39 درصد)

- ویتامین کا (12.67 درصد)

- مس (6.44 درصد)

- کلسیم (5.10 درصد)

- آهن (4.63 درصد)

در ادامه نگاهی دقیق تر به بعضی از خواص ارزشمند برگ انگور خواهیم داشت. گفتنی است که علاقه مندان با مراجعه به وب سایت مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا می توانند به یافته های کامل یک سری از مطالعات صورت گرفته در این زمینه دسترسی داشته باشند.

کاهش التهاب

برگ انگور دارای خواص ضد التهابی است. از این رو ممکن است برای بیماران مبتلا به مسائل التهابی مانند التهاب لوزه، آرتریت و گاستریت مزمن بسیار مفید باشد. برگ این گیاه حاوی اسید چرب امگا 3 و بعلاوه انواع آنتی اکسیدان هایی است که مسئول مقابله با فرآیند التهاب هستند. از این رو محققان معتقد اند که مصرف منظم برگ انگور التهاب را کاهش می دهد و بیماری های مزمن را درمان می نماید.

کنترل سطح گلوکز خون

برگ انگور دارای بار گلیسمی پایینی است. به همین علت می تواند یک رژیم غذایی عالی برای بیماران دیابتی با هدف مدیریت سطح گلوکز خون باشد. این محصول طبیعی بعلاوه حاوی فیبر غذایی بالایی است که سطح گلوکز خون را کاهش می دهد.

بهبود هضم

برگ های انگور حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر غذایی هستند که به بهبود عملکرد گوارشی و جذب مواد مغذی کمک می نمایند.

پیشگیری از یبوست

همانطور که گفته شد برگ انگور دارای فیبر غذایی است و می تواند به پیشگیری از یبوست کمک کند. فیبر به هضم غذا کمک می نماید تا مواد زائد به راحتی از بدن خارج شوند.

محافظت از مخاط روده

برگ انگور حاوی مواد معدنی مهمی از جمله روی است که به ترمیم و محافظت از مخاط روده کمک می نمایند. این ماده به روده کمک می رساند تا در زمان آسیب مخاطی مانند اسهال به سرعت بهبود یابد.

پیشگیری از کم خونی

برگ انگور غنی از آهن است که ماده معدنی شناخته شده برای پیشگیری از کم خونی به شمار می رود. این ماده نقش مهمی در تشکیل هموگلوبین در گلبول های قرمز دارد. برگ انگور بعلاوه حاوی ویتامین C است که به جذب آهن کمک می نماید.

تقویت ایمنی

برگ انگور دارای مقادیر زیادی ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن معروف شده است. این ترکیب آنتی بادی ها را در حالت هشدار برای مبارزه با باکتری ها و ویروس ها قرار می دهد.

از طرفی دیگر در دسترس بودن ویتامین C برای بدن به مبارزه با رادیکال های آزاد منتج می گردد. این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل و از بدن در برابر بیماری های مختلف محافظت می نماید.

پیشگیری از سرطان

برگ انگور از جهش سلول ها و تبدیل شدن آنها به سلول های سرطانی جلوگیری می نماید. از این رو می تواند رشد تومورها را مهار کند. به گفته دانشمندان این عملکرد به مکانیسم مبارزه با رادیکال های آزاد مربوط می گردد.

سلامت مفاصل

به عنوان منبع منگنز، برگ انگور نقش مهمی در تشکیل غضروف دارد. این محتوای مهم مفصل را روان می نماید تا اصطکاک کاهش یابد و از ابتلای احتمالی به آرتریت پیشگیری گردد.

قلب سالم

پتاسیم برای حفظ انقباض طبیعی قلب بسیار مهم است. این ماده از پمپاژ خون به تمام قسمت های بدن به طور موثر پشتیبانی می نماید.

استخوان های قوی

برگ انگور بعلاوه حاوی کلسیم است که برای تشکیل استخوان ها حیاتی است. این ترکیب به تقویت استخوان کمک و از آن محافظت می نماید.

سلامت دندان ها

کلسیم باعث تقویت دندان ها می گردد. مواد معدنی موجود در برگ انگور به شکل گیری و حفظ دندان های سالم کمک می نمایند.

برطرف گرفتگی عضلات

ترکیب منیزیم در برگ انگور به کاهش گرفتگی عضلات کمک و به عنوان یک شل نماینده عضلانی در تمام قسمت های بدن عمل می نماید.

تشکیل کلاژن

بدن برای تشکیل کلاژن به مس احتیاج دارد که برای ایجاد پوستی جوان و سالم لازم است.

پوست سالم

برگ انگور دارای مقادیر کافی ویتامین E برای حفظ سلامت پوست است و همانطور که می دانیم این ترکیب در قالب یک ماده مغذی برای پوست فوق العاده است. در صورتی که برگ انگور به طور منظم به عنوان چای مصرف گردد، پوست را جوان تر و درخشان تر می نماید.

سلامت سیستم عصبی

برگ انگور دارای ویتامین B است که از سیستم عصبی محافظت می نماید. این ماده بعلاوه علائم بی حسی یا احساس سوزن سوزن شدن را کاهش می دهد.

بهبود عملکرد شناختی

برگ انگور حاوی ویتامین B6 است که نقش مهمی در سیستم عصبی مرکزی بر عهده دارد. این ترکیب از مغز محافظت، عملکردهای شناختی آن را تقویت و از بروز زوال عقل جلوگیری می نماید.

منبع: عصر ایران
انتشار: 11 خرداد 1402 بروزرسانی: 11 خرداد 1402 گردآورنده: pariha.com شناسه مطلب: 4831

به "خواص برگ انگور که باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص برگ انگور که باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید