نتیجه دربی قابل پیش بینی نیست، غرور از ما امتیاز می گیرد
به گزارش مجله پریها، به گزارش خبرنگاران، امید عالیشاه در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس درباره دربی نودم پایتخت گفت: دوست داشتیم این بازی چند هفته دیگر برگزار می شد که به آمادگی لازم برسیم. به هر حال قرعه کشی لیگ انجام شده و کاری نمی توان انجام داد؛ امیدوارم بازی خوبی برگزار گردد.

وی اضافه کرد: امیدوارم کسانی که بازی را می بینند، لذت ببرند و بتوانیم امتیاز بازی با استقلال تهران را بگیریم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درباره تقسیم مساوی تماشاگران برای این دیدار توضیح داد: مسلماً اگر این دیدار هم مثل دربی های بزرگ جهان به شکل حضور 90 به 10 تماشاگران میزبان و میهمان تشکیل می شد، شرایط بهتری داشتیم اما این موضوع احتیاج به زیرساخت هایی دارد که فکر می کنم هنوز فراهم نشده است.
عالیشاه درباره اینکه گفته می گردد استقلال ضعیف تر از پرسپولیس است، گفت: در دربی مهم نیست چه تیمی قبل از آن بهتر بوده است، این بازی حساسیت های ویژه خودش را دارد که ما نباید بگذاریم با غرور و تکبر، امتیازات این بازی را از دست بدهیم.
منبع: خبرگزاری مهر