فیسبوک و گوگل همدست دولت استرالیا می شوند؟ ، طرحی که می تواند آینده کاربران را تغییر دهد

به گزارش مجله پریها، کمیته رقابت تکنولوژیک و نظارت بر مصرف کنندگان استرالیا گزارشی از تحقیقات و پیشنهادات خود، در خصوص تأثیر غولهای تکنولوژی ایالات متحده بر امینت و حریم خصوصی کاربران منتشر کرد.

فیسبوک و گوگل همدست دولت استرالیا می شوند؟ ، طرحی که می تواند آینده کاربران را تغییر دهد

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، این گزارش حاوی پیشنهادهایی برای همکاری غولهای فناوری با ادارات دولتی است. افزون بر این ها، نظارت بر شرکت های مذکور ملزم خواهند شد با سرویسهای نظارت بر اخبار و تبلیغات استرالیا همکاری های لازم را داشته باشند.

این نهاد دولتی استرالیا پیشنهاد نموده است که اقداماتی سختگیرانه برای جلوگیری از نفوذ غولهای فناوری ایالات متحده در استرالیا انجام گردد.

تنظیم چگونگی انتشار اخبار گوگل و فیسبوک و جلوگیری از نصب مرورگر گوگل کروم در انواع موبایل، تبلت و ... استرالیایی، از جمله توصیه های منتشر شده به وسیله کمیته رقابت و نظارت بر مصرف کنندگان استرالیا است.

این نهاد در بخشی از گزارش خود ابراز نگرانی نموده که غولهای تکنولوژی نوعی حباب خبری ایجاد نموده اند و تنها خبرهایی را در اختیار کاربران می کذارند که از فیلتر خودشان رد می گردد.

در گزارش خود ابراز نگرانی کرد که غول های تکنولوژیکی به رسانه های سنتی استرالیا آسیب رسانده اند و بعلاوه ایجاد حباب های فیلتر و اعتبار دادن به منابع خبری معتبرتر است.

در بخشی از این گزارش می خوانیم: بدون اطلاعات کافی و با انتخاب محدود، مصرف کنندگان قادر به تصمیم گیری آگاهانه نیستند، این موضوعی است که هم به مصرف کنندگان آسیب می رساند و هم مانع رقابت سالم می گردد.

اما این گزارش سراسر نقد نبود و یک پیشنهاد هم برای کروم داشت. درواقع دولت استرالیا به گوگل پیشنهاد داده که اگر مایل به ادامه فعالیت در استرالیاست، از اجرای مرورگر اینترنت گوگل به صورت پیش فرض روی تلفنهای همراه، کامپیوترها و تبلت ها جلوگیری کند. بعلاوه پیشنهاد داد گوگل را از موتور جستجوی پیش فرض در سایر مرورگرهای اینترنت مثل Internet Explorer مایکروسافت خارج کند .

گام عملی دیگری که به وسیله این نهاد ارائه شده است، پیشنهاد ، یک مقام نظارتی نو است که وظیفه آنالیز، نظارت و گزارش دهی در خصوص سیستم های دیجیتالی بزرگ که تبلیغات و محتوای خبری را نمایش می دهند خواهد شد. این سیستم یک فیلتر دوم برای فعالیت های غولهای فناوری ایجاد می نماید.

این نهاد پیشنهادهایی مشابه را نیز به فیسبوک داده است. سخنگوی فیسبوک در استرالیا در بیانیه ای می گوید: ما گزارش اولیه نهاد نظارتی استرالیا را دریافت کردیم و در حال حاضر جزئیات را تجزیه و تحلیل و توصیه های آنها را آنالیز می کنیم. همانطور که در طی دوازده ماه گذشته سعی کردیم در برابر استرالیا صادق باشیم، به مسیر خود ادامه می دهیم.

سخنگوی گوگل نیز گفت: همانطور که ما همیشه تاکید نموده ایم در صورت عدم نقض حقوق کربران مسئله ای با همکاری با نهادهای رسمی نداریم.

منبع: انتخاب
انتشار: 27 آذر 1401 بروزرسانی: 27 آذر 1401 گردآورنده: pariha.com شناسه مطلب: 4748

به "فیسبوک و گوگل همدست دولت استرالیا می شوند؟ ، طرحی که می تواند آینده کاربران را تغییر دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیسبوک و گوگل همدست دولت استرالیا می شوند؟ ، طرحی که می تواند آینده کاربران را تغییر دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید