طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس
به گزارش مجله پریها، اسطوخدوس یا لوندر، گیاهی آرامش بخش است که ذهن آشفته را آرام می نماید و بعد از یک روز پرکار، خواب آرامی را برای شما به همراه می آورد. در بسیاری از کشورها، عصاره این گیاه برای درمان اختلالات اضطرابی توصیه می گردد و دمنوش اسطوخودوس برای کاهش اضطراب و تسکین مسائل گوارشی مانند ناراحتی معده مورد استفاده قرار می گیرد.
اسطوخودوس یکی از رایج ترین گل ها و اسانس هایی است که در آرموترای (رایحه درمانی) مورد استفاده قرار می گیرد و گفته گردیده که رایحه آن در حمام می تواند به بهبود گردش خون در بدن یاری کند.
همین خواص کافی است تا دمنوش اسطوخودوس را یکی نوشیدنی ایده آل برای فصل سرما بدانیم؛ فصلی که متخصصان می گویند اضطراب و افسردگی در آن شایع تر است.
طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس
تهیه دمنوش اسطوخودوس آسان تر از چیزی است که تصور می کنید. برای تهیه این محصول، کافی است 3 قاشق چایخوری جوانه اسطوخودوس تازه را در محفظه چای قوری ریخته و روی آن یک فنجان آب جوشیده بریزید. قوری را برای دم کشیدن، ده دقیقه روی بخار بگذارید و شب ها میل کنید.
فوت کوزه گری
اسطوخودوس دم گردیده، یک نوشیدنی کامل است اما برای بهتر کردن طعم و پرخاصیت کردن آن، می توانید گیاهان دارویی مثل گاوزبان را هم به آن اضافه نموده و برگ به لیمو را هم به دم نوش تان اضافه کنید.
چه کسانی نباید دمنوش اسطوخودوس بنوشند؟
زنان باردار به دلیل معین نشدن تاثیر این گیاه بر سلامت جنین، نباید این دم نوش را مصرف نمایند و گفته گردیده که پسران هم در دوران کودکی، نباید این دم نوش را بنوشند. گذشته از این، کسانی که سابقه دچار شدن به واکنش های آلرژیک را داشته اند، بدون مشورت با پزشکشان نباید سراغ این گیاه بروند.
نباید فراموش کنید
گفتیم که اسطوخودوس یک گیاه آرامش بخش است و می تواند معده شما را هم آرام کند، اما این را هم بگوییم که نمی توانید آن را یک داروی کامل برای درمان مسائل عصبی یا گوارشی تان بدانید.
شما با مصرف اسطوخودوس نمی توانید نسخه ای که روانپزشک یا متخصص گوارش توصیه نموده را کنار بگذارید و تنها گیاه درمانی کنید. پس تصور نکنید که تمام کوشش متخصصان برای پیدا کردن دارویی مناسب برای تان بی دلیل بوده و تنها با مصرف هر روزه دم نوش ها، می توانید جسم و روانتان را سالم نگه دارید.
منبع: کتاب کاله