لباس خنده دار پاپ و واقعیتی که اصلا خنده دار نیست، عکس
به گزارش مجله پریها، زومیت نوشت: تجزیه وتحلیل علت توسعه سریع تصویر جعلی پاپ مفید است زیرا نکات زیادی درمورد نحوه اشتراک گذاری و انتشار تصاویر جعلی ساخته شده با هوش مصنوعی در ماه های آینده ارائه می دهد.
روزنامه نگاری به نام رایان برودریک می گوید علت اینکه بسیار از افراد عکس جعلی پاپ را واقعی درنظر گرفتند این است که وی به پوشیدن لباس های شیک معروف است و تصاویر او اغلب به همین خاطر در فضای مجازی منتشر می شوند.
ورج می نویسد، پاپ یک شخصیت مشهور است و تصاویر باورنکردنی از او مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرند. این موضوع نیز علت دیگری است که باعث شد تصویر ایجاد شده از پاپ با هوش مصنوعی به سرعت میان کاربران اینترنت به اشتراک گذاشته گردد. هوش مصنوعی Midjourney اخیراً به روزرسانی بسیار مهمی دریافت نموده است که دقت فراوری تصویر آن را به مقدار درخورتوجهی ارتقا می دهد. این ویژگی باعث شد تعداد تصاویر جعلی ساخته شده با این ابزار هوش مصنوعی افزایش یابد و بسیاری از این عکس ها در سرتاسر اینترنت دست به دست شوند.
می توان سبک به کار گرفته شده در تصاویر جعلی ساخته شده با هوش مصنوعی مثل عکس پاپ با کاپشن سفید را هایپررئالیسم نامید. این عنوان اغلب در متن ارائه شده به هوش مصنوعی برای ایجاد تصویر، مورد استفاده قرار می گیرد تا عکس نهایی با جلوه ای واقعی فراوری گردد.
هایپررئالیسم در هوش مصنوعی نوعی زیبایی شناسی است که مواردی مثل نور، سطوح براق، ژست های دراماتیک و رنگ های اشباع شده را مدنظر قرار می دهد؛ به همین علت تصاویر جعلی ساخته شده با هوش مصنوعی به خصوص عکس های مربوط به افراد مشهور، بسیار واقعی به نظر می رسند.
تصویر فراوری شده با هوش مصنوعی از پاپ با کاپشن سفیدرنگ بلند آنقدر واقعی به نظر می رسد که بسیاری از افراد متوجه جعلی بودن آن نشدند. البته این عکس قطعاً جعلی است و با توجه به برخی نشانه های موجود می توان این موضوع را تشخیص داد. به عنوان مثال جزئیات در برخی از نواحی تصویر به صورت لکه دار نمایش داده شده اند. علاوه براین دست پاپ که فنجان قهوه را گرفته است، کاملاً مصنوعی به نظر می رسد و با واقعیت تفاوت دارد. مورد دیگر اینکه نشان سلیب گردن پاپ در این عکس زاویه قائمه مناسبی ندارد و لبه عدسی عینک او نیز به نحوی به سایه خودش تبدیل شده است. این نشانه ها یعنی عکس مورداشاره با هوش مصنوعی ساخته شده و جعلی است. به نظر می رسد نسل کنونی هوش مصنوعی فراوریکننده تصویر با وجود شناسایی و دقت بالا در ساخت عکس های پر جزئیات، قوانین فیزیک و نحوه تعامل اجسام در دنیای واقعی را به خوبی ارائه نمی دهد.
5858
منبع: خبرآنلاین