جشن چینگ مینگ عاملی برای تقویت همبستگی ایران و چین

به گزارش مجله پریها، پبام سفارت ایران به مناسبت جشن چینگ مینگ که به زبان چینی و با ادبیاتی بسیار زیبا نوشته شده در بسیاری از رسانه های اصلی و رسانه های اجتماعی چین بازنشر و به عنوان بهترین پیغام در میان پیغام های سفارتخانه های خارجی در ایام چینگ مینگ توصیف شد.

جشن چینگ مینگ عاملی برای تقویت همبستگی ایران و چین

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رادیو بین المللی چین، 16 فروردین جشن چینگ مینگ در چین بود و مردم چین در مناطق مختلف به احترام شهدای مقابله با شیوع کروناویروس جدید و قربانیان این بیماری در روز شنبه در عزای عمومی شرکت کردند. سفارتهای کشورهایی مثل ایران، انگلستان، هلند، فرانسه و سوئد به اشکال مختلف از جمله نیمه افراشته کردن پرچم ملی کشورهای متبوع خود و انتشار پیغامهایی در رسانه های اجتماعی تسلیت و همدردی خود را با چین بیان کردند.

پرچم ملی نماد کشورهاست و نیمه افراشته کردن پرچم ملی به معنی اشک ریختن کشور است. بول پیانو یک تحلیلگر معروف چین در رسانه های جدید نوشت: چینیها به تشخیص نیکی و دشمنی اهمیت می دهند، به ویژه در جشن ویژه چینگ مینگ در این سال، ما کشورهایی را که پرچم ملی خود را برای چین نیمه افراشته کردند، باید تا ابد به خاطر بسپاریم. وی اضافه کرد در ایام عید چینگ چینگ محبوبترین کشور در میان چینیان و برای چین ایران بود.

سفارت ایران در چین همین روز در حساب رسمی وی بو خود نوشت: ... اتحاد و قدرت نهفته در عاطفه جمعی و عشق 1.4 میلیارد جمعیت چین را درک کردیم. این پیغام به زبان چینی که با ادبیاتی بسیار زیبا نوشته شده در بسیاری از رسانه های اصلی و رسانه های اجتماعی چین بازنشر و به عنوان بهترین پیغام وی بو در میان پیغامهای سفارتخانه های خارجی در ایام چینگ مینگ توصیف شد.

حساب رسمی وی بو سفارت ایران در چین صبح شنبه نوشت: جنگ و مراسم یادبود عمومی از بزرگترین امور کشور هستند،سوگواری عمومی در چین برای جانباختگان بیماری همه گیر کروناویروس 2019، فرصتی است که شاهد احترام این کشور به عزت و جان انسان باشیم و همچنین اتحاد و قدرت نهفته در عاطفه جمعی و عشق 1.4 میلیارد جمعیت چین را درک کنیم؛ جریان رودخانه ها موقتا متوقف شده و زمین و آسمان رنگ باخته. هم اکنون ما با چینیها به احترام جانهایی که نتوانستند آمدن فصل بهار را ببینند، می ایستیم و به قهرمانانی که در راه دفاع از کشور و مردم فداکاری کردند احترام می گزاریم.

جمله اول این پیغام بیتی از زوئو جوان اثر کلاسیک اندیشه کنفسیوس 2400 سال پیش است و همچنین جمله زیبای دیگری که شرایط امروز را با تشبیه و توصیفی از رودخانه ها و آسمان و زمین پرداخته که نشان از سطح بالای زبان چینی نگارنده آن دارد و ستایش بسیاری از کاربران چینی را برانگیخته است.

این پیغام مرا متأثر کرد. اگر پیغام وی بو سفارت ایران در چین و معادل آن از سفارت آمریکا در پکن را مقایسه کنیم، تفاوت آنان که یکی دارای تمدنی باستانی است و فرهنگ دیرین وغنی دارد و دیگری که بی ادبی تازه به دوران رسیده با فقط سیصد سال قدمت است، آشکار می گردد...

سفارت ایران در چین در کنار این پیغام وی بو سه عکس نیز منتشر نموده که در یکی از آنها دو دست شمعی روشن را در زمینه ای سیاه نگه داشته و در دیگری پرچم ملی نیمه افراشته ایران و در سومین عکس پیغام سفیر ایران در چین در حساب توییترش دیده می گردد.

محمد کشاورززاده سفیر ایران در چین در اولین ساعات صبح شنبه در حساب توییتر خود نوشت: ایران در مقابله با شیوع کرونایروس جدید همواره کنار چین می ایستد. زمانه هر دشواری که پیش آورد، باید دست در دست پیش رفت و تنها با اتحاد است که می توان بر کروناویروس جدید، این دشمن مشترک بشر غلبه کرد.

در اوایل شیوع کروناویروس در چین، ایران جزو کشورهای پیشگامی بود که به چین یاری کردند و محمد جواد ظریف اولین وزیر خارجه ای بود که برای ابراز حمایت و همدردی به همتای چینی خود زنگ زد. بعد که ایران خود نیز با شیوع شدید این بیماری روبرو شد، چین نیز متقابلاً و فوراً به ایران یاری ارسال کرد و اولین هیئت از کارشناسان پزشکی خود را که به خارج از کشور اعزام می کرد، به تهران فرستاد.

شرایط ایران در مقابله با بیماری کروناویروس جدید تحت تأثیر تحریمهای غیرقانونی و غیرانسانی آمریکا نسبت به دیگر کشورها دشوارتر است. کاربران چینی در بخش نظرات زیر پیغام وی بو سفارت ایران در چین و گزارشهای مربوط یکی پس از دیگری حمایت خود را از ایران بیان نموده اند که از جمله آنهاست:

ایران قوی باش! چه در موفقیت چه در ناکامی، چین همواره در کنار مردم ایران می ایستد.

فقط ایران واقعا چین را درک می نماید و بدون هیچ تعصبی حقایق را بازگو می نماید.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 6 خرداد 1399 بروزرسانی: 27 آذر 1400 گردآورنده: pariha.com شناسه مطلب: 3348

به "جشن چینگ مینگ عاملی برای تقویت همبستگی ایران و چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جشن چینگ مینگ عاملی برای تقویت همبستگی ایران و چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید